Nagy Takarítási Nap! Társadalmi felelősségvállalásunk

Hajléktalan szálló takarítás

Hajléktalan szállót takarítottunk.

Fontosnak érezzük a társadalmi felsőségvállalást, és ezt nem csak hangoztatjuk, hanem cselekedeteinkkel bizonyítjuk is.

Zöld kampányunk keretein belül 2010-ben felajánlottuk a megrendelőinknek, hogy fát ültetünk náluk. Ezt nagy örömmel fogadták.

2011-ben rajzpályázatot hirdettünk gyerekeknek „Tisztaság a mindennapjainkban” címmel. Rengeteg alkotás érkezett. A pályázat zárásaként egy jó hangulatú játszóházi rendezvénnyel örvendeztettük meg a kicsiket, melynek Keleti Andrea táncművész volt a háziasszonya. 

A rajzokat és az eredményhirdetésről készült videókat itt tekintheti meg…

Már hat éve minden évben támogatjuk a Szemefénye gyermekmentő alapítványt.

Közvélemény kutatást végeztünk, mit is gondolnak Önök a takarítási szakmánkról. Részletek itt.. 

Faültetés zöld takarítási kampány

Csatlakoztunk a Nagy Takarítási Naphoz a MATISZ (Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség) szervezésében. Több takarító cég összefogásával tegnap kitakarítottuk a budapesti Dankó utcai, „fűtött utca” hajléktalan szállót. Ezzel az összefogással is próbáljuk a takarítási (új nevén tisztítás-technológiai) szakma fontosságára irányítani a figyelmet, hiszen a társadalom jelentős része, kb. 100.000 ember munkájának eredménye hogy minden nap tiszta irodában, iskolában, közintézményben dolgozhatunk.

Egy kicsit „hálátlan” feladat a miénk, mert ha megtörténik a takarítás az egy természetes állapot és nem is igazán veszik észre. Azonban ha nem megfelelő a takarítás az feltűnik. Ezért sok esetben a tisztaságért nem jár elismerés, de ha nincs rend akkor jön a reklamáció.

 

 

Hozzászólások

Szóljon hozzá!