Szőnyegtisztítás szárazon - Takarítás, Épülettakarítás, Minőségi tisztítás, Takarító cégek Carpex kft

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szőnyegtisztítás szárazon

Carpet Cleaner
Szőnyegtisztítás száraz technológiával 100 m2 felett

Ön mit gondol ha ügyfele koszos cipőben érkezik a tárgyalásra?   És mit gondolnak Önről és cégéről ügyfelei, vendégei, munkatársai ha koszos a szőnyeg? Milyen a kollégák közérzete, egészsége (beltéri allergia) munkakedve, a szőnyegtisztítás hiánya miatt?  Próbálja ki ingyenesen és kötelezettség mentessen!

Kérjen díjmentes próba szőnyegtisztítást:


Hívja szaktanácsadónkat:
06/30 9 535-534

Kérésére díjmentesen próba szőnyegtisztítást végzünk!

  • Nincs száradási idő, nincs hosszas várakozás

  • A szőnyegpadló a száraz szőnyegtisztítás után azonnal használható, járható!

  • Környezetbarát, zöld takarítás

  • Minden szennyeződést eltávolít


Hogyan történik a  próba szőnyegtisztítás?

Fontos: Az Ön számára teljesen ingyenes és kötelezettség mentes. Egyezettünk időpontot, majd elmegyünk Önökhöz. Ön kijelöl egy területet (lehetőleg a legkoszosabb részen) és mi 1 m2-t kitisztítunk, kb 20 perc alatt.  A szőnyeg azonnal járható nincs hosszas száradási idő. Önnek semmi veszteni valója nincs, csak egy makulátlanul tiszta szőnyegfelületet nyerhet!


A szőnyegtisztítás technológiai leírása, képek és videók >>>

Szőnyegtisztítás előtt és után:

" Irodánk nagytakarítását, száraz szőnyegtisztítással együtt rendeltük meg a Carpex Kft.-től. Az elvégzett munka minősége minden tekintetben megfelel az általunk támasztott követelményeknek. Munkatársaik felkészültek, precízek.  Szolgáltatásuk maximálisan igazodik korunk kihívásaihoz."                                                                      


" Irodánk szőnyegének tisztítását a Carpex Kft.-től rendeltük meg. Igénybe véve az ingyenes próbatisztítást megismerhettük a technológiát és annak előnyeit. A technológia hatékonyságát munkájuk során is bizonyították. Jó szívvel ajánljuk a Carpex Kft. által végzett száraz szőnyegtisztítást mindazoknak, akik részére fontos az idő és a minőség."


A Carpet Cleaner szőnyegtisztító anyag növényi eredetű szerves hordozó anyagokból, valamint tenzidekből és oldószerekből álló, nedves por állagú keverék. Speciális összetételének köszönhetően kioldja és szivacsként magába zárja a szennyeződéseket a szőnyeg szálaiból, ezáltal rendkívül hatékony, "mély" szőnyegtisztításra alkalmas szer. Fontos hogy nem terheli a környezetet: a használat után biológiai úton lebomlik!
Szőnyegtisztítás ezzel az anyaggal történik.

A szőnyegtisztítás folyamata:

A szőnyegtisztítás több lépcsőben történik, a munkavégzés időtartama a terület nagyságától és a elpakolandó berendezések (székek, papírkosarak, stb.) számától is függ.1. lépés:

A szőnyegtisztítás első lépéseként bepermetezzük az erősen szennyeződött részeket, foltokat egy szenny- és zsíroldó oldattal. Ez megoldja, fellazítja a szennyeződést, lerakódásokat a szőnyegpadló szálaiban.


Szőnyegtisztítás első lépése a permetezés.

2. lépés:
A szőnyegtisztítás következő lépéseként a felületre szórjuk a Carpet Cleaner port, amely szivacsként viselkedve felveszi, magába zárja a megoldott szennyeződéseket.

Szőnyegtisztítás második fázisa a szórás.
Szőnyegtisztító anyag nagyítva.

3. lépés:

A szőnyegtisztítás harmadik lépéseként a tisztítógép egyetlen munkafolyamattal a szőnyeg mélyebb rétegeibe juttatja, majd ezt követően a felszívott kosszal együtt kikeféli a port.a )   A gép keféi kinyomják a tisztító hatású alkotóelemeket a porból.
b )   A szennyeződés a por hatására kioldódik.
c )    Carpet Cleaner por felveszi a kioldott szennyeződést.

A szőnyegtisztítás során a gép bedolgozza az anyagot.
A szőnyegtisztítási folyamat nagyítva.

4. lépés:

A szőnyegtisztítás befejezéseként a renovátorral összegyűjtjük a szennyeződéssel telített port, és a szőnyeg ragyogóan tiszta ismét.


A szőnyegtisztító anyag összegyűjtése.
A szennyeződéssel teli szőnyegtisztító anyag.
Videó a CARPET CLEANER szőnyegtisztításról
Rágógumi eltávolítás szőnyegből
Ajánlat kérésével forduljon hozzánk bizalommal:
Hívja szaktanácsadónkat:
06/30 9 535-534

- Carpet Cleaner száraz szőnyegtisztítás -

 
Keresés
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz