Napi takarítás - tisztítás a higiéniai szempontok betartásával - Takarítás, Épülettakarítás, Minőségi tisztítás, Takarító cégek Carpex kft

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Napi takarítás - tisztítás a higiéniai szempontok betartásával

Iroda takarítás:

Irodát takarítani mindenki tud! Hangzik el sok esetben. Akár igaz is lehet. De nem mindegy hogyan takarítanak? Mi a garancia arra hogy a takarító nem azzal a törlőkendővel törli le a telefont, vagy az íróasztalt, amivel előtte a Wc-t tisztította??..
Napunk 1/3-t a munkahelyünkön töltjük, így nem mindegy milyen légkörben dogozunk. A beltéri allergia kialakulásának megelőzésében nagyon fontos szerepe van a szakszerű takarításnak.
Irodatakarítás területén végzünk szolgáltatást "A+" kategóriás irodától üzemi irodákig.

Az irodákat takarítási szakma "B" kategóriájú közérzeti kockázati szintre sorolja. Mit jelentenek a kockázati szintek? Részletek itt >>>
Cégünk 42.300 m2 iroda területet takarít naponta.
Kérjen ajánlatot >>>


A higiénia betartása érdekében a törlőkendőket színkódok szerint használjuk:

Kék kendő - Bútor  tisztítás

zöld kendő - konyha tisztítás
sárga kendő - mosdó tisztítás
piros kendő - wc tisztítás

" Az általuk alkalmazott technológia és tisztítószerek megfelelnek a vonatkozó szakmai és egészségügyi előírásoknak továbbá társaságunk elvárásainak. A Takarító személyzetük megfelelően képzett.  A nagytakarításokat nagy szakértelemmel és szervezettséggel végzik, különös tekintettel a hidegburkolatok tisztítására és kezelésére, melyet egyedülálló módon kiviteleznek. Az eseti takarítási munkákat illetve az esetlegesen előforduló hiányosságokat rövid határidővel hajtják végre, kéréseinket rugalmasan kezelik. A Carpex Kft szakmai vezetésével és a területünkön dolgozó minden munkatársával jó munka kapcsolatot sikerült kialakítani."

Üzem, ipari létesítmény takarítás:

Ipari létesítmények takarítási szolgáltatásának ellátása összetett feladatokból áll.
Ide soroljuk az ipari területeket mint pl: üzemek, gyártó egységek, műhelyek, stb... A  keletkező szennyeződések magasabb környezeti kockázatot jelentenek, továbbá a takarító személyzetre nézve egészségügyi- valamint ezen létesítmények tevékenységéből adódóan baleseti kockázattal is számolni kell.
Ezeket a területeket "C" kockázati szintre sorolja a takarítási szakma.

Cégünk, 33.500 m2 ipari létesítményt takarít.

Kérjen ajánlatot >>>


Speciális területek takarítása:

Ide soroljuk az egészségügyi intézményeket, orvosi rendelőket, kórházakat, a gyógyszeripar és élelmiszer ipar bizonyos egységeit. Ezeken a területeken egészségügyi kockázat áll fenn a mikrobiológiai szennyeződések miatt, ezért nem csak a látható szennyeződéseket kell takarítani hanem a szabad szemmel nem látható kórokozókat is meg kell szüntetni fertőtlenítő takarítást alkalmazva. A takarítási szakma ezeket a területeket "A" kockázati szintre sorolja.
Cégünk 16.600 m2 területen takarít gyógyszeripari tisztatéri területen, illetve egézségügyi intézményben

Kérjen ajánlatot >>>

Közintézmények takarítása:

Ilyen takarítandó létesítmények az oktatási intézmények, hivatalok, pénzintézetek,
bevásárló központok stb. A takarítási szakma szerint ezeket a területeket "B" kockázati szintre sorolja:
Á
ltalános rendeltetésű épületek ahol sokan megfordulnak. Ezeken a területeken is jelen van az egészségügyi kockázat, de nem olyan mértékben mint az "A" kategóriába sorolt épületekben. Ezekben az épületekben elsősorban  állagmegóvó, és komfort érzet megtartó-növelő takarítást kell végezni. Ebben a kategóriában kisebb mértékben a környezeti kockázat is jelen van.
Cégünk 7.600 m2 területen takarít közintézményt.

Kérjen Ajánlatot >>>

Ajánlat kérésével forduljon hozzánk bizalommal:


Hívja szaktanácsadónkat:
06/30 9 535-534
 
Keresés
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz