Kártevőirtás - Takarítás, Épülettakarítás, Minőségi tisztítás, Takarító cégek Carpex kft

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Kártevőirtás

Rovarirtás


Rovarirtást jogszabályok szabályozzák, melynek betartása kötelező a rovarirtást végző cégekre nézve ép úgy mint a megrendelőkre egyaránt. A rovarmentes környezet érdekében járványügyi és élelmiszer biztonsági előírások teszik kötelezővé a rovarirtásokat.
A
rovarirtás egy olyan szakma mely végzettséget igényel! Cégünknek dolgozó szakemberek rendelkeznek a rovarirtó szakma területén a legmagasabb iskolai végzettséggel, illetve olyan szakmai tapasztalattal mely minden túlzás nélkül a a legjobbak közé emel bennünket ezen a területen is.

El
végzünk miden olyan rovar irtását amire végzetségünk illetve a jogszabályi keretek megengedik. Megrendelőinknek korszerû, környezetbarát szolgáltatást nyújtunk, a rovarirtási tevékenységünkkel rovarmentes környezet megteremtésére törekszünk. A rovarirtási tevékenység mellett nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre.

Rágcsálóírtás

A rágcsálóirtást is jogszabályok szabályozzák. Rágcsálóirtási rendeletek egyértelműen leírják a megrendelõ és a rágcsálóirtást végzõ cég feladatait és kötelezettségeit. Rágcsálóirtás csak akkor hatékony ha mindkét fél elvégzi a rászabott szabályozási feladatot. Szoros kapcsolatot és kommunikációt kell kialakítani a partnerek között. Mi biztosítjuk partnereinket afelõl hogy mindent megteszünk a rágcsálóirtási jogszabályok betartásáért és partnereink igényeit a tartjuk szem elõtt rágcsálóirtási feladatunk elvégzése során


A fertõzõ betegséget terjesztõ, egészségügyi szempontból káros rágcsálók megtelepedésének, elszaporodásának megakadályozását szolgálja. Munkánk során leggyakrabban elõforduló rágcsáló kártevõk: vándorpatkány, házi patkány, mezei egér, házi egér.
Rágcsálók ellen irtásra kötelezettek: egészségügyi intézmények, élelmiszerek, italok elõállítására, forgalmazására, kezelésére, szállítására, tárolására szolgáló helyek, vendéglátóipari egységek, piacok, szeméttelepek, állattenyésztõ telepek, állatkertek, szerves ipari nyersanyagokat feldolgozó üzemek, rom épületek, folyami és tóparti kikötõk, pályaudvarok, repülõterek.


Ajánlat kérésével forduljon hozzánk bizalommal: 
Keresés
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz