Új irányok a tiszítószer gyártásban

A legérdekesebb újdonság a Dr.Schnell cégtől, kétségkívül az egyik legszembetűnőbb újításnak számító iSystem volt.

A Dr. Schnell német tisztítószer gyártó az alábbi újdonságokat mutatta be Berlinben a CMS kiállításon:

 

A legérdekesebb újdonság a Dr.Schnell cégtől kétségkívül az egyik legszembetűnőbb újításnak számító iSystem volt.

A rendszert azzal a céllal fejlesztették ki, hogy a szállodák takarítását egyszerűsítsék, de sok látogató jelezte, hogy kórházakban, klinikákon is szívesen alkalmazná.

A rendszer lényege, hogy egy "mini palackozó" üzem-et állítunk be. A berendezés szaniter tisztítót és felület törléshez alkalmas tisztítószer oldatot állít elő koncentrátumokból. A készülék egy chip kártyával programozható. Az oldatok egységesen semleges illatúak, de lehet választani 4 illat közül, melyet a tisztítószer oldathoz adagol a berendezés. Ennek lényege, hogy egy szállodai szobában a takarítást követően nincs különböző illatok keveredéséből kialakuló miliő, hanem egységes kellemes illat marad.

A tisztítószereket kék és piros, 600 ml-es szórófejes flakonba tölti a készülék, melyeket automatikusan felismer ha belehelyezzük utántöltésre, sőt azt is felismeri ha csak pl. félig ürült ki a flakon, így nem tölti azt túl.

Ezzel a rendszerrel ki van zárva hogy a takarítószemélyzet pontatlan adagolással kárt okozzon.

További újdonság:

Figyelembe véve a szigorú Európai Uniós iránymutatásokat az EU öko-címkének megfelelő saját termékét kifejlesztette a Dr.Schnell ház (Forol EU Unimagic EU Glassfee EU és Milizid EU). A terméket a megszokott minőség jellemzi az EU követelményekkel összeegyeztetve.

Hozzászólások

Szóljon hozzá!