Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

A Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a takarító szolgáltatási piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy ezt egy külső szakértő is megerősítette.

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és- minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát méri és osztályozza egy folyamatosan visszamért, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Carpex kft is, mint a pénzügyileg legstabilabb takarító cégek egyike.

A Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy tisztességesen járjunk el a takarírtási szolgáltatások piacán, így fontos számunkra, hogy azt egy külső szakértő is megerősítette. Cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony.

Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatokban.

Vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a takarítási piacon.

Hozzászólások

Szóljon hozzá!