Takarításból vizsgáztunk


Jó hír! Cégünknél további 4 kollégánk is elvégezte az OKJ-s takarító szakmunkás tanfolyamot, melynek befejezését követően sikeres vizsgát tettek. Így most már elmondhatjuk, hogy takarító cégünknél minden területvezető szakképzett takarító. Következő cél a takarítók képzése lesz.

Talán eljutunk egyszer oda hogy a takarítási iparágban dolgozók szákkepesítettek lesznek. Ha belegondolunk 20 évvel ezelőtt azt sem hittük volna, hogy takarításból szakmunkás bizonyítványt lehet szerezni. Jó úton haladunk.

Hozzászólások

Pintér Zoltán
2016. május 9. 9:52
A mi cégünk átvállalta a képzés költségét.
Kovács Zsolt
2016. április 4. 20:15
A Cég támogatja (támogatta) a dolgozóit a tanfolyam elvégzésében? A legolcsóbb ( a "betanított takarító" tanfolyam) 150.000 FT (!!) http://www.ttti.hu/#!betantott-takart/c1vn8
Pintér Zoltán
2016. április 4. 8:36
Sok minden történt azóta. Ma bárki beiratkozhat tisztítás-technológiai szakmunkás képzésre. De ha nem akar a teljes szakmunkás képzésben részesülni, akkor úgynevezett moduláris képzéseken is részt vehet. Pl. elmegy egy alapképzésre, ahol megtanulja az alapokat, amit egy általános takarítónak tudnia kell. És erre épülő további modulokat is elvégezhet, mint pl. kórháztakarító, ipari létesítménytakarító, vagy gyógyszeripari takarító stb.
Kovács Zsolt
2016. április 3. 18:51
Örülök - így utólag is-a jó hírnek, gratulálok. Mi történt azóta? Öt év után a takarítómunkások (beosztottak) is indulhattak a tanfolyamon?

Szóljon hozzá!