A szakértő

„Az igazi tisztaságot nemcsak látjuk,

    …de teljes lényünkkel érezzük is.”

Megfigyelte már, hogy egy valóban tiszta és egészséges környezetbe lépve még akkor is megváltozik a hangulata, ha éppen egy hivatalban akadt dolga? Bizony már az ügyfélkezelés is itt kezdődik…

Persze magam sem azért kezdtem el a tiszta és egészséges környezet kialakításával és fenntartásával foglalkozni 20 évvel ezelőtt, mert valamiféle külső elvárásnak akartam megfelelni. Sokkal inkább belülről fakadó igényem…

Ez teszi a különbséget tisztaság és tisztaság között, és ezt az igényességet érzik meg az Önhöz érkező ügyfelek, partnerek és munkatársak is.  Ezért is olyan kifizetődő.

 ______________________________

 

Pintér Zoltán vagyok a Carpex Kft. ügyvezetője, a MATISZ (Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség) Tisztítás-technológiai szakértője, OKJ Tisztítás-technológiai oktató, a Clean Europe versenysorozat 2013. évi győztes csapatának felkészítő szakértője, a VOSZ “2013. év vállalkozója díj” nyertese.

Hosszú út vetetett odáig, hogy Magyarországon is elismerést szerezzünk a takarítási szakmának, és mindeközben sok érdekes feladatot kellet megoldanunk az évek során. Ebben a blogban ezeket a tapasztalataimat, osztom meg Önnel.

mottóm: A tanulás, gyakorlat, és tapasztalat  eredménye a TUDÁS

Ahol már találkozhatott velem:

Media megjelenésünk 2016

 

Hiányszakma a takarítás! A TV2 Mokka című műsorában velem készült interjút az alábbiakban tekintheti meg:

 

EPSON MFP image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Várom hozzászólásaikat, javaslataikat, véleményüket. blog@epulettakaritas.hu Tel: 06 1 347 0050

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

 

Tetszett? Hasznos volt? Oszd meg másokkal is!

3 hozzászólás to “A szakértő”

Leave a Reply