Takarítás oktatása

Mint arról korábban írtam szeptember elejére volt tervezve a DR SCHNELL tisztítószer gyártó cégnél, Munchen-ben egy kétnapos szeminárium, melyre sor került. Sok hasznos és érdekes információkkal lettünk gazdagabbak, melyeket az elkövetkező időszakban itt meg fogok osztani Önökkel. 
Az új 600 m2-es oktatótermük rendkívül színvonalas.  Megtalálhatóak a különböző felületek,  eszközök, gépek, tisztítószerek, és szennyeződések.
A konyhahigiénia bemutatására egy teljes ipari konyha lett kialakítva ipari mosogató és mosógépekkel.

      

Tetszett? Hasznos volt? Oszd meg másokkal is!

2 hozzászólás to “Takarítás oktatása”

  • Ritz Tibor:

    Fantasztikus egy ilyen központ, nekünk ugyan csak egy 300 nm-es volt, de sajnos ezt Magyar piac nem akarja megfizetni.

  • Balázs Krisztián:

    A magyar piac sajnos minden szempontból elfuserált, elferdült! Sajnos a takarítási árakat SEM akarja a magyar piac megfizetni, hiszen “mindig” a legalacsonyabb ár a nyerő ajánlat. El kéne fogadtatni a cégekkel, irodákkal, hogy nem a legalacsonyabb ár a nyerő kombináció, hiszen 2-3 Ft / nm áron NEM LEHET minőségi szolgáltatást nyújtani. Igaz sok esetben csak az ajánlatkérési periódusban vannak igények, utána már mintha leadtak volna ebből. (személyes tapasztalat mikor ajánlatkérés és eredményhirdetés után 2-3 hónappal meglátogattam egy irodát és megdöbbenve láttam, hogy milyen állapotok uralkodtak ott.)

Leave a Reply