Takarítás oktatása

Mint arról korábban már írtam, szeptember elejére volt tervezve a DR SCHNELL tisztítószer gyártó cégnél, München-ben egy kétnapos szeminárium, melyen részt is vettünk. Sok hasznos és érdekes takaírtással kapcsoaltos tudással lettünk gazdagabbak, melyeket az elkövetkező időszakban itt meg fogok osztani az olvasókkal. 

Az új 600 m2-es oktatótermük rendkívül színvonalas, jól felszerelt. Megtalálhatóak a különböző felületek, eszközök, gépek, tisztítószerek, és szennyeződések.

A konyhahigiénia bemutatására egy teljes ipari konyha lett kialakítva ipari mosó- és mosogatógépekkel, melyet a látogatók étkezetésekor használt tányérok, poharak mosogatásához is használnak akár csak egy étteremben.

 

 

Hozzászólások

Balázs Krisztián
2011. október 18. 9:08
A magyar piac sajnos minden szempontból elfuserált, elferdült! Sajnos a takarítási árakat SEM akarja a magyar piac megfizetni, hiszen "mindig" a legalacsonyabb ár a nyerő ajánlat. El kéne fogadtatni a cégekkel, irodákkal, hogy nem a legalacsonyabb ár a nyerő kombináció, hiszen 2-3 Ft / nm áron NEM LEHET minőségi szolgáltatást nyújtani. Igaz sok esetben csak az ajánlatkérési periódusban vannak igények, utána már mintha leadtak volna ebből. (személyes tapasztalat mikor ajánlatkérés és eredményhirdetés után 2-3 hónappal meglátogattam egy irodát és megdöbbenve láttam, hogy milyen állapotok uralkodtak ott.)
Ritz Tibor
2010. szeptember 27. 17:29
Fantasztikus egy ilyen központ, nekünk ugyan csak egy 300 nm-es volt, de sajnos ezt Magyar piac nem akarja megfizetni.

Szóljon hozzá!