Megbízható takarító cég?

Megbízható takarító cég!?  Ki meri ezt állítani magáról?  Szerintem  ezt csak a megrendelőknek van létjogosultságuk állítani arról a takarító cégről amelyik valóban bizonyította hogy  megbízható. A takarítás humán erőforráson alapuló szolgáltatás ezért  legfontosabb  eleme a TAKARÍTÓ!  Csak ez után következik az összes további elem:  tisztítószer, eszközök , gépek stb.  Persze ezek szorosan kapcsolódnak egymáshoz, de mégis minden,  magán a TAKARÍTÓN múlik. Megfelelően szakképzett-e, elég alaposan és lelkiismeretesen végzi el a feladatát, bejár-e pontosan dolgozni,  és ki is tölti-e a munkaidejét,  stb. Természetesen sok egyéb fontos tényezőnek kell  megfelelnie egy megbízható takarító cégnek, de a szervezet legfontosabb személye maga a munkát végző TAKARÍTÓ.

Tetszett? Hasznos volt? Oszd meg másokkal is!

2 hozzászólás to “Megbízható takarító cég?”

  • Ritz Tibor:

    Így van! Persze ettől még át lehet világítani egy takarítócéget, és aztán ennek kapcsán lehet kijelentéseket tenni. A minősítés így lehet független a megrendelőtől.

  • Ritz Tibor:

    Csak később láttam meg a linket az 10 szemponthoz. Igen, rendben van ez így, csak szerintem pár fontos dolgot azért kihagytál, nyilván mindenki olyan szempontrendszert fogad el irányelvként aminek már most megfelel. Azonban az igazi kihívás az lenne, ha olyan fogadna el aminek csak a jövőben fog tudni majd megfelelni, komoly erőfeszítések árán.

Leave a Reply