Megbízható takarító cég?

Megbízható takarító cég!? Ki meri ezt állítani magáról? Szerintem ezt csak a megrendelőknek van létjogosultságuk állítani arról a takarító cégről, amelyik valóban bizonyította, hogy megbízható. A takarítás humán erőforráson alapuló szolgáltatás, ezért legfontosabb eleme a TAKARÍTÓ! Csak ez után következik az összes további elem: tisztítószer, eszközök, gépek stb. Persze ezek szorosan kapcsolódnak egymáshoz, de mégis minden, magán a TAKARÍTÓN múlik. Megfelelően szakképzett-e, elég alaposan és lelkiismeretesen végzi el a feladatát, bejár-e pontosan dolgozni, és ki is tölti-e a munkaidejét, stb. Természetesen sok egyéb fontos tényezőnek kell megfelelnie egy megbízható takarító cégnek, ahhoz hogy problémamentes jó takarítási szolgáltatás valósuljon meg.

Hozzászólások

Ritz Tibor
2010. november 5. 18:05
Csak később láttam meg a linket az 10 szemponthoz. Igen, rendben van ez így, csak szerintem pár fontos dolgot azért kihagytál, nyilván mindenki olyan szempontrendszert fogad el irányelvként aminek már most megfelel. Azonban az igazi kihívás az lenne, ha olyan fogadna el aminek csak a jövőben fog tudni majd megfelelni, komoly erőfeszítések árán.
Ritz Tibor
2010. november 4. 15:12
Így van! Persze ettől még át lehet világítani egy takarítócéget, és aztán ennek kapcsán lehet kijelentéseket tenni. A minősítés így lehet független a megrendelőtől.

Szóljon hozzá!