Márvány padló felújítása kristályosítással

Matt a márvány padlója?

Új a padló és szeretné megvédeni, hogy sokáig szép maradjon?

Márvány kristályosítással vissza kaphatja padlója fényét, vagy megvédheti azt a használat során fellépő igénybevétellel szemben.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Pintér Zoltán
2016. október 24. 9:54
Kedves Zsolt! Köszönjük szépen hozzászólását, elismerését és biztatását! Sokan és sokat dolgozunk azon, hogy szakmai, anyagi és erkölcsi elismerést vívjunk ki a tisztítás-technológiai szakmának.
Kovács Zsotza Zsolt
2016. október 23. 17:35
Tetszett, és igen hasznos volt! Sokan,-szakmabeli kollégák- sem tekintik a tisztaság-technológiát szakmának, hivatásnak meg pláne nem, inkább szívatásnak. Belekerültek -jobb híjján- a szakmában, és csinálják, mert valamit dolgozni kell. Pedig a takarításban van érték, szépség, technika, és fejlődés! Én sem készültem takarítónak, de 2005 óta szolgálom a higiéniát. Nem bántam meg, hogy erre a pályára léptem! Nem értek egyet frusztrált kollégáimmal végső soron, de nem kevés igazság van abban, hogy sok takarító keserű,csalódott, nem látja biztatónak a jövőt és nem szívesen csinálja a munkáját. Amíg nem kényszeríti törvény a megbízókat,és a takarító vállalkozókat tiszteséges, vállalható szerződésekre,amely által meg tud élni a Takarító - nem nagypolgári, de nem is hajléktalan-mélyszegény módon, és a Vállalkozó tud korrekt hasznot szerezni,-és lépést tartani a tisztítás-technológia fejlődésével: mind a tudás (képzések,tréningek), mind a technika területein. Tisztelem Pintér Zoltán,Ritz Tibor,Paár Zoltán, a MATISZ, és mindenki munkáját,akik a takarítás megbecsüléséért, a szakma erkölcsi-anyagi felemelkedéséért küzdenek. Önök nem a korlátokat látják, hanem a lehetőségeket, és a célt is. Kívánok nagyon sok kitartást, erőt, hogy ne Adják fel ezt a szolgálatukat, és kívánok még Önöknek-mindannyiunknak, a szakmának- megújulást, és sok sikert! Tisztelettel: Kovács Zsolt

Szóljon hozzá!