Interclean Amsterdam 2024 az év legnagyobb tisztítás-technológiai és higiéniai kiállítása

A május 14. és 17. között a RAI Amsterdamban megrendezésre kerülő Interclean idén több mint 900 kiállítót mutat be 11 csarnokban. Több mint 30 000 takarító szakembert várnak 120 országból.

2024 májusában ismét az RAI Amsterdam ad otthont az Interclean Amsterdam kiállításnak, ami az év legnagyobb tisztítás-technológiai és higiéniai eseményévé változtatja a várost.

Az expó négy napos kiállításra invitálja a világ vezető gyártóit és szakembereit 2024. május 14-től 17-ig.
A kiállítás több mint 900 kiállítót vonultat fel 11 csarnokban. Több mint 30 000 Tisztítás-technológiai szakember várható 120 országból.


Az Interclean Amsterdam 2024 kimerítő áttekintést nyújt az innovatív tisztítószerekről és megoldásokról, inspiráló előadásokat tart jövőbe mutató témákról és technológiákról, valamint számos üzleti kapcsolatépítési lehetőséget kínál. A kiállítás a következő takarítási területeket sorakoztatja fel: egészségügyi takarítás, magasnyomású tisztítás, menedzsment és mobilitási megoldások, gőztisztítás, mosdók takarítása, ablaktisztítás, takarító gépek, berendezések és tisztítószerek.


Az Interclean Amsterdam 2024 számos izgalmas kísérőrendezvénynek ad otthont, többek között workshopoknak, élő bemutatóknak és versenyeknek.
Az Innovation sarok a legfigyelemreméltóbb innovációkat mutatja be, és lenyűgöző előadókat lát vendégül az Innovation sarok színpadán, valamint az Amsterdam Innovation Award díjátadó ünnepségen. Az Egészségügyi takarításra szakosított módszerekről, irányelvekről, öltözködési szabályokról, mosdóhigiéniáról helyszíni képzések is lesznek.

Az Interclean Amsterdam 2024 további kiemelkedő témái közé tartozik technológia, innováció, digitalizálás
fenntarthatóság, környezetvédelem, egészségügy, higiénia, fertőtlenítés.
Idén először néhány új elem is megjelenik a rendezvényen a még jobb hangulat érdekében. A szervezők élőzenét, hírességek fellépését, DJ-ket, humoristákat és egyéb szórakoztató műsorokat ígérnek.


Az online regisztráció már megnyílt az Interclean Amsterdam 2024-re, Európa legnagyobb szakmai tisztítás-technológiai szektornak szánt eseményére.

 

Hozzászólások

Szóljon hozzá!