"Clean Europe 2013" verseny sorozaton indultunk

A Clean Europe versenysorozat első fordulója Varsóban került megrendezésre 2013 április 26-án, ahol csapatunk a 2. helyezést érte el. A következő verseny helyszín Veronában volt a Pulire 2.0 kiállításon. Ezen a versenyen sikerült a Magyar csapatnak megszerezni az 1. helyezést!

Clean Europe Carpex csapat

A 2012-ben megrendezett Tisztítás-Technológiai vetélkedőn aratott győzelmünkön felbuzdulva, az idén egyetlen Magyar takarító cégként elindultunk a Clean Europe versenysorozaton. A verseny első fordulója Varsóban került megrendezésre április 26-án, ahol csapatunk a 2. helyezést érte el. A következő verseny helyszín Veronában volt a Pulire 2.0 kiállításon. Ezen a versenyen sikerült a Magyar csapatnak megszerezni az 1. helyezést!

De ezzel a győzelemmel még korántsem könyvelhetjük el a sikert. Hátra van még két verseny, legközelebb október 12-én Bukarestben állunk rajthoz, majd pedig október végén itthon, Budapesten lesz a záró verseny.

Carpex Kft. csapata:

Versenyzők: Bonto Vanda, Balogh József

Szakértő: Pintér Zoltán

A verseny jelenlegi állása:

1. helyezett: Hungary (Carpex Kft.) 1183,84 pont

2. helyezett: Poland (Mr. Clean) 836,46 pont

3. helyezett: Sveden (Karlshamn) 591,24 pont

4. helyezett: Romania (NOC) 446,92 pont

5. helyezett: Poland (EZT) 398,92 pont

6. helyezett: Italy-Romania 396,42 pont

7. helyezett: Italy 249,60 pont

8. helyezett: Slovenia 1 (Aktiva) 194,04 pont

9. helyezett: Slovenia 2 (Aktiva) 102,00 pont

A verseny két feladatból áll: Egytárcsás súrológéppel történő takarítás, majd vízfelszívás, egy 2,5m x 1,25m méretű pályán ahol 12 db bábú van elhelyezve. A feladatot a csapat mind két tagja hajtja végre egyszerre. Értékelési szempontok: Gyorsaság, minél kevesebb bábú ledöntése, a feladat végrehajtásának "eleganciája", minél nagyobb felület tisztítása.

A másik feladat pedig nyirkos feltörlés kétvödrös takarító kocsival. Ezt a feladatot a csapattagok külön-külön hajtják végre. Itt is bábuk vannak elhelyezve a 3x6 m2 alapterületű pályán, és minél kevesebb idő alatt, a bábuk ledöntése nélkül kell a feladatot végrehajtani a lehető legelegánsabban.

Persze az elegancia alatt a gyakorlottságot/rutint kell érteni.

A verseny szabályokról többet itt olvashat: Clean Europe-szabalyzat.... 

Az alábbi videó a Veronai versenyen készült:

 

 

 

 

Hozzászólások

Szóljon hozzá!