Billentyűzet takarítása

A napokban egy autószervizben voltam és amíg vártam, addig leültem az internet sarokba, ahol egy rendkívül koszos billentyűzet „fogadott”. A szervizzel nagyon meg vagyok elégedve, már 10 éve ide járunk az autóinkkal, korrektek és precízek.

De nem csak itt találkoztam ilyen billentyűzettel, pedig nagyon egyszerűen lehet takarítani. Nem kell más hozzá csak egy mikro szálas kendő és egy megfelelő tisztítószer. Csak arra kell figyelni, hogy ki legyen kapcsolva a számítógép, de még jobb ha ki húzzuk a billentyűzetet, nehogy véletlenül a számítógép is „megtisztuljon” és adatok nélül maradjon. A billentyűk közül a port és egyéb szennyeződéseket porszívóval, vagy egész egyszerűen felfordítással távolíthatjuk el.

Hozzászólások

Pintér Zoltán
2016. május 9. 9:52
A mi cégünk átvállalta a képzés költségét.
Kovács Zsolt
2016. április 4. 20:15
A Cég támogatja (támogatta) a dolgozóit a tanfolyam elvégzésében? A legolcsóbb ( a "betanított takarító" tanfolyam) 150.000 FT (!!) http://www.ttti.hu/#!betantott-takart/c1vn8
Pintér Zoltán
2016. április 4. 8:36
Sok minden történt azóta. Ma bárki beiratkozhat tisztítás-technológiai szakmunkás képzésre. De ha nem akar a teljes szakmunkás képzésben részesülni, akkor úgynevezett moduláris képzéseken is részt vehet. Pl. elmegy egy alapképzésre, ahol megtanulja az alapokat, amit egy általános takarítónak tudnia kell. És erre épülő további modulokat is elvégezhet, mint pl. kórháztakarító, ipari létesítménytakarító, vagy gyógyszeripari takarító stb.
Kovács Zsolt
2016. április 3. 18:51
Örülök - így utólag is-a jó hírnek, gratulálok. Mi történt azóta? Öt év után a takarítómunkások (beosztottak) is indulhattak a tanfolyamon?

Szóljon hozzá!