Az embereknek szükségük van a tisztaságra, a tisztasághoz szükség van a takarítókra

A járványügyi korlátozások alól felszabadulva az embereknek megváltozott a tisztasághoz és a higiéniához való viszonyuk.

A covid 19 járvány sok mindent megváltoztatott.

Azt jósolják, hogy készülnünk kell hasónló világjárványokra. Tehát a fókuszban kell tartani a higiéniás tisztaságot.

 

 

Sok új fertőtlenítő eszköz, technológia került a piacra. Nagyon sok fejlesztés rendkívül hasznos és ötletes. A takarító cégeknek is reagálniuk kellet a megváltozott helyzetre, mely többé kevésbé sikerült is. Persze mint minden területen, itt is voltak akik extra profit szerzés lehetőségét látták a kialakult helyzeteben, és ennek megfelelően próbáltak eladni fertőtlenítő szolgáltatást extra magas áron, kihasználva a pánikot.
Időben fel kell készülniük a megrendelőknek egy estleges következő járványra és el kell gondolkodni, hogyan tudják megvédeni munkatársaik egészségét.

 


Tartós hatású fertőtlenítés megoldás lehet erre a problémára. Hideg köddel történő fertőtlenítést követően akár 30 napig is biztonságban tudhatjuk munkatársainkat. A Kiskunhalasi járványkórházban is bizonyítottan eredményesen inaktiválta a vírusokat, baktériumokat. Részletes információkért kattintson ide…

Hozzászólások

Szóljon hozzá!