Ablaktisztítás tiszta vízzel

Ablaktisztítás tiszta vízzel  A környezet barát takarítás, vagy  újabb szóhasználattal  “”zöld takarítás egyik jövőbe mutató ablaktisztítási technológiája a tisztított vízzel történő takarítás.
Fontos hogy a tisztítás során nem használunk vegyszert!

A technológia alapja a víztisztító berendezés. A tisztításhoz használt vizet, úgynevezett fordított ozmózisú eljárással szűri meg a berendezés, melynek köszönhetően ásványi anyagoktól, fémektől,  algáktól, baktériumoktól mentes, közel 100 %-os tisztaságú vizet állít elő. Fontos hogy a berendezés tisztítás során nem használ vegyszert, vízlágyítót, stb.  hanem egyszerűen, speciális membránokon keresztül megszűri a vizet.

Az így kapott vízzel, és egy mechanikus eszközzel (kefével) lemossuk  az ablakot, majd hagyjuk megszáradni. Mivel a víz nem tartalmaz ásványi anyagokat melyek foltokat  hagynának az üvegen így a felületünk cseppmentesen szárad meg.

A készülék több kivitelben is rendelhető, a tisztítási feladatokhoz igazodva. pl. a képen látható készülék nem igényel vízhálózatot, elektromos áramot, tehát praktikusan alkalmazható, mert nem kell bemenni az épületbe, az akár zárva is lehet.

 

A technológiáról további információt itt talál…..

 

Tetszett? Hasznos volt? Oszd meg másokkal is!

Leave a Reply